Demet Şener Nursena Say İle İlgili Yapılan Eleştirilere Cevap Verdi! Bir Sürü Etken Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, önceki gün yaptığı açıklamada Miss Turkey 2022'de birinci seçilen Nursena Say ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, önceki gün yaptığı açıklamada Miss Turkey 2022'de birinci seçilen Nursena Say ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Demet Şener, önceki gün yaptığı açıklamada Miss Turkey 2022'de birinci seçilen Nursena Say ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Bir sürü etken var!

 

Jüri üyesi olduğu Miss Turkey 2022'de birinci seçilen Nursena Say ile ilgili yapılan eleştiriler için "Eleştiri yapılırken ana konular gözden kaçıyor. Yarışmada birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Yurt dışında bizi temsil edecek kızın en iyi şekilde İngilizce konuşması lazım. Dış güzellik tabii ki önemli ama onu dolduran bir sürü etken var" ifadelerini kullanırken bu açıklama gündem oldu.