Demet Şener Sonsuz Aşkım Dediği Tolga Arman'a Olan Hislerini Anlattı!

Demet Şener Tolga Arman için neler hissediyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımda sonsuz aşkım dediği sevgilisi Tolga Arman'a olan hislerini açıkladı. Peki Demet Şener Tolga Arman için neler hissediyor? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Şener Tolga Arman için neler hissediyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımda sonsuz aşkım dediği sevgilisi Tolga Arman'a olan hislerini açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Demet Şener, geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımda sonsuz aşkım dediği sevgilisi Tolga Arman'a olan hisleriyle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Peki Demet Şener Tolga Arman için neler hissediyor? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Şener Tolga Arman için neler hissediyor?

 

Demet Şener yaptığı açıklamada sonsuz aşkım dediği sevgilisi Tolga Arman için "Biz birbirimizi bulduğumuuz düşünüyoruz. Hayata bakışımız, karakterlerimiz yani birbirimizin kadın ve erkek versiyonları gibiyiz. Yani o yüzden böyle birbirimize kenetlendik." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;