Deniz Akkaya Instagram Hesabını Kapattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent ile ilgili iddialarıyla gündemde olan manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasını kapattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent ile ilgili iddialarıyla gündemde olan manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasını kapattı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent ile ilgili iddialarıyla gündemde olan manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasını kapattı. 

 

Sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla Haluk Levent'i hedef alarak "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor" diyen Deniz Akkaya, Instagram hesabını kapattı. Manken Deniz Akkaya, günlerdir deprem bölgelerinde yaptığı yardımlarla gündemden düşmeyen Haluk Levent'i hedef alarak sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Akkaya, son hamlesiyle de dikkat çekti.

 

HESABINI KAPATTI

 

Haluk Levent'le ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan Deniz Akkaya, binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını kapattı. Hamlesiyle dikkat çeken Akkaya, herhangi bir açıklama yapmadı.