Deniz Baysal Yeğeni Pera İçin Duygusal Satırlar Kaleme Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeğeni Pera'nın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeğeni Pera'nın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeğeni Pera'nın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Keşke yanında olabilseydim! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda karantina sebebiyle yeğeninin yanında olamamasının verdiği hüzünden ve özlemden bahseden ünlü oyuncu "Dün gibi seni ilk gördüğüm an Pera'm ... Mis kokulu fındığım seni çok özledim.Keşke yanında olabilseydim. Seni çok seviyorum. Hepiniz burnumda tütüyorsunuz. Teyzen hep arkanda olucak minik kuzum... İYİ Kİ DOĞDUN PERAAA" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Deniz Baysal Yurtçu'nun o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Baysal Yurtçu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.