Deniz Can Aktaş İle Hafsanur Sancaktutan Aşk Mı Yaşıyor? İşte Aşkın Belgesi!

Menajerimi Ara dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile Aşk Ağlatır dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini meşgul ederken, ikilinin aynı yerde tatil yaptıkları ortaya çıktı. 

 

Menajerimi Ara dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile Aşk Ağlatır dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini meşgul ederken, ikilinin aynı yerde tatil yaptıkları ortaya çıktı. Son dönemde yer aldığı projelerdeki performansıyla popülaritesini arttıran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile Aşk Ağlatır dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini meşgul ederken, ikilinin aynı yerde tatil yaptıkları ortaya çıktı.

 

Aynı yerde tatil yapıyorlar!

Başarılı oyuncuların bir süredir tatilde oldukları ve aynı yerde tatil yaptıkları söyleniyordu sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar bu söylentileri doğrular nitelik taşıyor. Hayranları tarafından da merak edilen ilişkileri sosyal medyadan en ince ayrıntısına kadar takip edilen oyuncuların kendi instagramdan yaptıkları paylaşımları ele verdi.

Instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımlarda aynı yerde tatil yaptıkları ortaya çıkan ünlü çiftin aşk yaşadıkları iddiası artarken, takipçileri ikilinin birbirlerine çok yakıştıklarını söylediler. 

 

İşte o paylaşımlar;

 

Hafsanur Sancaktutan

 

Deniz Can Aktaş