Sinan Akçıl İlk Kez Tek Eşliyim Diyebilirim Dedi! Eski Sevgililerini Aldattı Mı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle magazin gündemine yön veren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, 196sekiz isimli kanalında yayınladığı yeni videosunda Sinan Akçıl'ı konuk ederken, Akçıl'ın aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle magazin gündemine yön veren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, 196sekiz isimli kanalında yayınladığı yeni videosunda Sinan Akçıl'ı konuk ederken, Akçıl'ın aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı yayınlarla ülkede bir çok alanda gündemi belirleyen söyleşilere imza atan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, 196sekiz isimli kanalında yayınladığı yeni videosunda Sinan Akçıl'ı konuk ederken, Akçıl'ın aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. 

 

İlk kez tek eşliyim! 

 

Armağan Çağlayan’ın programına katılan Sinan Akçıl, “Çapkın biriyim. Bu bizde genetik olabilir. Son ilişkime kadar baya çapkın biriydim. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim.” dedi. Akçıl’ın bu açıklaması ‘eski sevgililerini aldattı mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.