Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken İle Nişantaşı'nda Görüntülendi! Kıyamet Koptu!

Geçtiğimiz aylarda yasak aşk yaşadıkları ortaya çıkan Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede görüntülenirken, fotoğraflarının çekildiğini anlayan ikili magazin muhabirlerine tehditler savurdular. 

 

Geçtiğimiz aylarda yasak aşk yaşadıkları ortaya çıkan Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede görüntülenirken, fotoğraflarının çekildiğini anlayan ikili magazin muhabirlerine tehditler savurdular. Son dönemde yaşadıkları aşkla magazin gündeminde yer alan Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede görüntülenirken, fotoğraflarının çekildiğini anlayan ikili magazin muhabirlerine tehditler savurdular.

 

Fotoğrafları silmeyin de bakalım ne oluyor! 

 

Ece Erken, yasak aşk yaşayarak yuvasını yıkmakla suçlandığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Çekildiklerini fark eden Mahmutyazıcıoğlu gazetecilere tehditler savurdu. Görüntülendiklerini fark edince masadan kalkan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, üzerine yürüdüğü basın mensuplarını "Sizle hesaplaşacağım. O fotoğrafları silmeyin de bakalım neler oluyor?" diyerek tehdit etti.