Deniz Karasu Balcı Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Deniz Karasu Balcı kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da ürettiÄŸi içeriklerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini toplayan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Karasu Balcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Deniz Karasu Balcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Deniz Karasu Balcı kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da ürettiÄŸi içeriklerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini toplayan ve adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Karasu Balcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Karasu Balcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Deniz Karasu Balcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

deniz karasu balci kimdir nerelidir evli mi

 

Deniz Karasu Balcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi?

 

1995 yılının Kasım ayında dünyaya gelen Deniz Karasu Akrep burcudur. Ä°zmir doÄŸumludur, boyu 1.62 cm, kilosu ise 48’dir. Üç lise deÄŸiÅŸtirmiÅŸtir. Alp OÄŸuz Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ve son olarak Karşıyaka Merkez Anadolu Lisesi. Ä°lk iki liseyi 9. sınıfta deÄŸiÅŸtirmiÅŸ, birisini sevmediÄŸi için, diÄŸerini ise dil bölümü olmadığı için deÄŸiÅŸtirmiÅŸtir. Marika isminde bir kedisi vardır. Üç kardeÅŸtir, kendisinden büyük iki abisi vardır. Annesi öÄŸretmen, babası ise Emlak iÅŸi ile uÄŸraÅŸmaktadır. YaÅŸantısını Ä°zmir Karşıyaka Bostanlı da sürdürmektedir. FotoÄŸraf çekinmeyi çok sevmekte bir süre fotomodellik ile ilgilenmiÅŸtir. Uzun bir iliÅŸkide aradığı üç ÅŸey sevgi, saygı ve sadakat. En sevdiÄŸi renk Kahverengi, en sevdiÄŸi yemek enginar, içecek su, en sevdiÄŸi tatlı starbucks’da bulunan Kahveli Pasta, meyveye ise erik olarak cevap vermiÅŸtir.

 

Youtube video kanalında yaptığı paylaşımlar ile ciddi bir abone sayısına sahip olan baÅŸarılı isim ilk videosunu ise 9 Nisan 2016 tarihinde yayınlamıştır. 2019 yılı itibariyle kanalında toplam 416 bin, instagram hesabında ise takipçi sayısı 158 bin civarındadır. Paylaşımlarını genellikle güzellik, yaÅŸam tarzı ve moda vlogları üzerine sürdürmektedir. BilindiÄŸi üzere bir sevgilisi var ve bekardır. Ä°lk olarak 9 Eylül Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır. Ancak okulu çok sevmediÄŸi ve uzak gelmesi sebebi ile okulu bırakmış ve tekrar sınava girmiÅŸtir. YaÅŸar Üniversitesi Ä°ngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuÅŸtur.

 

20 Kasım 1995 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni güzel aynı zamanda bir  Akrep burcu kadını. Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Karasu ÅŸimdide fiziÄŸi ile gündeme oturdu. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri sıkça fenomenin boyunu ve kilosunu aradılar. 162cm uzunluÄŸunda olan sosyal medya fenomeni güzel 48kg ağırlığında. Gözlerden uzak yaÅŸadığı aÅŸk hayatı ile dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri merakta fenomen güzel sevgilisi ile olan pozlarını instagram hesabından paylaşıyor ancak etiket ve ipucu vermiyor. Bu iliÅŸkiye takipçileri ise bir hayli benimsemiÅŸ durumda öyle ki çoÄŸu yorumda evlilik haberi beklediklerini dile getirmiÅŸler. Osman Balcı ile evlenmiÅŸtir.



Etiketler: