Deniz Seki'den Murda'nın Tutuklanması İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murda'nın tutuklanması ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murda'nın tutuklanması ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murda'nın tutuklanması ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Söz konusu şarkı yazıp söyleyen kişiler olunca mı adalet sistemi işliyor?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murda'nın tutuklanması ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murda'nın tutuklanması ile ilgili "Benzer konulardan senelerce mağdur olmuş biri olarak yazıyorum. Dışarıda katili, hırsızı, tecavüzcüsü, çocuk istismarcısı, kadına ayrı hayvana ayrı şiddet uygulayanlar elini kolunu sallayarak gezebiliyor ve bu pislikler için adalet sistemi işlemiyor. Ancak söz konusu şarkı yazıp söyleyen kişiler olunca mı adalet sistemi işliyor? Ezhel için aynısını yaptınız çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor. Yazık, günah Murda için yapmayın artık. Müziğin sansürü olmaz. Herkes istediğini yazsın, istediğini söylesin, istediğini dinlesin. Çok mu rahatsız oldunuz en fazla yasaklar dinletmezsin kimsenin özgürlüğünü elinden almak bu kadar kolay olmamalı" ifadelerini kullanan Seki sosyal medyada dikkat çekti. 

 

deniz seki den murda nin tutuklanmasi ile ilgili dikkat ceken paylasim



Etiketler: