Deniz Seki Gerçek Mesleğini Açıkladı! Duyunca Şaşıracaksınız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün objektiflere yansırken gerçek mesleği ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün objektiflere yansırken gerçek mesleği ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün objektiflere yansırken gerçek mesleği ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme damga vurdu. 

 

Güzellik uzmanıyım!

 

Milliyet gazetesinden Umut Ünver’in haberine göre; Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaşadığı büyük değişimle de sıkça magazin gündemine gelen Deniz Seki, 13 Mayıs'ta sosyal medyada yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne alan şarkıcı, konser öncesi kuliste verdiği pozları Instagram hesabından yayınlamıştı. Takipçileri, Seki'yi tanımakta bir hayli zorlanmıştı. Hakkında "Bu kim?", "Sanki başka biri olmuş" ve "Tanıyamadım" şeklinde çok sayıda yorum yapılan şarkıcı, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'a benzetilirken, bazıları da son hali ile Seren Serengil'e olan benzerliğine vurgu yapmıştı. Deniz Seki, önceki gün İFM'de gerçekleşen güzellik teknolojileri fuarına katıldı. Yeni cihazları inceleyen şarkıcı, "Gerçek mesleğim güzellik uzmanı. Bu işin okulunu bitirdim. İlk harçlığımı kazandığım meslekti. Sonrasında müziğe yarışma ile adım attım. Almış olduğum eğitim benim sahne hayatıma çok yansıdı. Yıllarca kendi makyajını kendim yaptım" dedi. Son yıllarda "estetik yaptıran birçok kişinin birbirine benzediği" yorumuna katıldığını dile getiren Seki, "Buna 'Hayır' diyemeyeceğim. Uzman ellere gitsinler. Herkes prototip, sanki aynı fabrikadan çıkıyor” esprisini yaparak kahkaha attı.



Etiketler: