Derya Uluğ'dan Birol Şahin'in Ece Seçkin Açıklamasına Ve Mültecilerle İlgili Yorumu Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde gündemdeki mülteci sorunu ve Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde gündemdeki mülteci sorunu ve Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde gündemdeki mülteci sorunu ve Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Kadını dini değerlere uygun görmeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde gündemdeki mülteci sorunu ve Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Ece Seçkin ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili "Can sıkan şeylerin sayısı ne kadar arttı son zamanlarda. Kadını dini değerlere uygun görmeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Kadın deyince aklınızda ne beliriyor acaba?? Umarım çıkıp aslanlar gibi konserini yaparsın Ece Seçkin." ifadelerini kullandı. 

 

Kendi ülkemizde gibi çıkıp dolaşamıyorsak!

 

Açıklamalarına devam eden Uluğ, son dönemde İstanbul'da meydanlarda kaydedilen mülteci sorunu ile ilgili ise "Diğer bir konu; Instagramda fikirlerimi paylaştım burdan da yazmak istedim. Kadın erkek çocuk yaşlı sığınmacı görsek hepimiz ekmeğimizi paylaşırız eminim. Ama insanlar eşleriyle çocuklarıyla gezmek istediği yerlerde binlerce sığınmacı erkek istilasından dolayı gezemez hale geldi. Gördüğümüz manzaralar endişe veriyor. Kendi ülkemizde gibi çıkıp dolaşamıyorsak, üstelik onlar dolaşırken benim askerim onlar uğruna şehit oluyorsa burda bir durup düşünmek lazım. Bu ırkçılık değil, güvenlik açısından kontrolsüz bir durum söz konusu ve bişeyler yapılmalı." ifadelerini kullanırken bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşımlar;

 

derya ulug dan multeci krizi ve birol sahin in ece seckin aciklamalariyla ilgili olay yorum

 

derya ulug dan multeci krizi ve birol sahin in ece seckin aciklamalariyla ilgili olay yorum