Destan Dizisi Alpagu Han Selim Bayraktar Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Alpagu Han karakteriyle dün akşam yayınlanan ilk bölümdeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Selim Bayraktar'ın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Alpagu Han karakteriyle dün akşam yayınlanan ilk bölümdeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Selim Bayraktar'ın kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorular sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde özellikle yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, dün akşam ATV'de yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümündeki performansıyla sosyal medyada gündem olurken, Selim Bayraktar'ın kim olduğu ve hayatıyla ilgili detaylar sosyal medyada ve internette sıklıkla aranan konular arasında yer aldı. Peki Selim Bayraktar kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi alpagu han selim bayraktar kimdir

 

Destan dizisi Alpagu Han Selim Bayraktar kimdir? 

 

1975'te Irak'ın Kerkük şehrinde, Türk baba ile Kerküklü annenin çocuğu olarak doğan oyuncu, ilkokulu Kerkük'te bitirmiş, 1987 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'ye gelmiştir. Eğitimini Ankara’da bulunan Hacettepe Devlet Konservatuarı’nda tamamlayan oyuncu, yine Star TV'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde Hakan, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Edip karakterini canlandırmıştır.