Destan Dizisi Balamir Teoman Kumbaracıbaşı Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Balamir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Balamir karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, ATV'de dün akşam yayınlanan ve reyting listelerini altüst eden Destan dizisinin ilk bölümünün ardından internette ve sosyal medyada özel hayatıyla sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi balamir teoman kumbaracibasi kimdir

 

Destan dizisi Balamir Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?

 

Arjantinli bir anneyle, Türk bir babanın oğlu olarak Arjantin'de doğdu. 6 yaşındayken Türkiye'ye geldi. Türkçeyi ilkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, tiyatroyla Avusturya Lisesi’nde tanıştı. İTÜ Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi. Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı.2003 yılında "Yazı Tura" filmi, ilk uzun metrajlı filmi oldu ve burada homoseksüel bir karakter olan "Teoman"ı canlandırdı."Omzumdaki Melek" isimli tiyatro oyununda rol aldı. "Güneşin Kızları" dizisinde "Ahmet" karakterini canlandırdı. "Kördüğüm" adlı diziye "Murat" karakteriyle dahil oldu.