Destan Dizisi Saltuk Kanbolat Görkem Arslan Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Saltuk karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Arslan'ın kim olduğuyla ilgili sorular sosyal medyada sıklıkla araştırılmaya başladı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Saltuk karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Arslan'ın kim olduğuyla ilgili sorular sosyal medyada sıklıkla araştırılmaya başladı. Son dönemde yer aldığı projelerdeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Arslan'ın dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümündeki performansı sonrası kullanıcılar kim olduğunu merak ederek sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırmaya başladılar. Kanbolat Görkem Arslan kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi saltuk kanbolat gorkem arslan kimdir

 

Destan dizisi Saltuk Kanbolat Görkem Arslan kimdir? 

 

Görkem Kanbolat Arslan, 4 Kasım 1980 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir. Düzce'de eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiş ve buradaki eğitimini başarıyla tamamlayarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 1.80 metre boyunda ve 77 kilo ağırlığında olan Arslan, Akrep burcu. İlk kez 2004 yılında Çemberimde Gül Oya dizisinde canlandırdığı Korkut karakteriyle tanınmaya başlayan Görkem Kanbolat Arslan, ardından Hatırla Sevgili isimli dizide Mahir Çayan karakteri ile şöhretini pekiştirdi. Arslan, yayınlandığı dönemde ekranların fenomen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel’de Sefer rolü ile de unutulmazlar karakterler arasına adını yazdırdı.