Destan Dizisi Efil Berna Üçkaleler Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Efil karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Üçkaleler, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Efil karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Üçkaleler, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Üçkaleler, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Berna Üçkaleler kimdir? İşte detaylar...

 

destan efil berna uckaleler kimdir

 

Destan Efil Berna Üçkaleler kimdir? 

 

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Berna Üçkaleler 27 Mayıs 1987'de İstanbul'da doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Spor Akademisi'nde tamamladıktan sonra; 3 Mota Oyunculuk Akademisi ve Craft Oyunculuk Atölyesi'nde eğitimler aldı. Adını Sen Koy dizisinde gösterdiği performans ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu şimdilerde ATV’de yayınlanmaya başlayan Destan dizisinde Efil karakterine hayat vermektedir.