Destan Dizisi Otacı Cihangir Köse Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Otacı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cihangir Köse, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Otacı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cihangir Köse, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cihangir Köse, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Cihangir Köse kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi otaci cihangir kose kimdir

 

Destan dizisi Otacı Cihangir Köse kimdir? 

 

1962 yılının Kasım ayında aslen Adana’da dünyaya gelen Cihangir Köse’nin boyu 1.75 cm, kilosu 80, burcu ise Akrep’tir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Bölümü mezunu oyuncu, 1987 yılında kurulmuş olan Tiyatro Merdiven’in kurucuları arasında yer almaktadır. Günümüzde Tiyatro Merdiven bünyesinde tiyatro hayatını sürdürmektedir. Daha önce Bizim Tiyatro’da çalışmıştır. Hoşçakal Yarın, Anne, Arka Sokaklar (354), Cennetin Gözyaşları, Dolunay, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Geniş Aile, Dolunay, İçerde, İkisini De Sevdim, İstanbullu Gelin, Kalbimdeki Deniz, Kalp Atışı, Kara Sevda, Seni Kimler Aldı, Seviyor Sevmiyor, Söz ve Vatanım Sensin gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu şimdilerde ATV’de yayınlanan Destan dizisinde Otacı karakterine hayat vermektedir.