Destan Dizisi İlay Seca Naz Karabulut Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı İlay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seca Naz Karabulut, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı İlay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seca Naz Karabulut, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seca Naz Karabulut, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Seca Naz Karabulut kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi ilay seca naz karabulut kimdir

 

Destan dizisi İlay Seca Naz Karabulut kimdir? 

 

2000 doğumlu 21 yaşında olan ünlü oyuncu Seca Naz Karabulut Gökhan Başkan Menajerlik firmasına bağlıdır. 1.68 cm boyunda, 55 kilo olan ünlü oyuncu eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Piyano bölümlerinde aldı. Çeşitli tiyatro oyunlarında aldığı rollerle yıldızı parlayan ünlü oyuncu şimdilerde Destan dizisinde İlay karakterine hayat vermektedir.