Destan Dizisi Kam Kadın Aysel Yıldırım Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kam Kadın karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aysel Yıldırım, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kam Kadın karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aysel Yıldırım dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aysel Yıldırım dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Aysel Yıldırım kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi kam kadin aysel yildirim kimdir

 

 

Destan dizisi Kam Kadın Aysel Yıldırım kimdir? 

 

BGST’nin son prodüksiyonu ‘’Zabel’’in başrol oyuncusu olan Aysel Yıldırım son bir yıl içinde aralarında ‘’En İyi Yerli Oyun Yazarı’’ ödülü de olmak üzere ‘’En Başarılı Kadın Oyuncu’’ dalında önemli ödüllere layık görüldü. Türkiye’de tiyatro-sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olarak bilinen “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri”ninde Tiyatro dalında ‘’En Başarılı Kadın Oyuncu’’ ödülünü kucaklayan Aysel Yıldırım, Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde ise En İyi Kadın Oyuncu seçildi.

 

Ayrıca Aysel Yıldırım, Edebiyat, İnsan ve Toplum, Psikoloji kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Sıradan Şiddet, Zabel olarak sayılabilir. Aysel Yıldırım kitapları; Bgst Yayınları, Boyut Yayın Grubu aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Aysel Yıldırım tarafından yazılan son kitap"Zabel", Bgst Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.