Destan Dizisi Tayangu Yalvaç Mehmet Sertakan Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Tayangu Yalvaç karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Sertakan, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Tayangu Yalvaç karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Sertakan, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı.  Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Sertakan, dün akşam Destan dizisinin yayınlanan ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Mehmet Sertakan kimdir? İşte detaylar...

 

Destan dizisi tayangu yalvac mehmet sertakan kimdir

 

Destan Tayangu Yalvaç Mehmet Sertakan kimdir? 

 

Tiyatro kökenli oyuncu Mehmet Sertakan IV. Murat, Bir İnce Sızı Nisan 1915, Reis Bey gibi tiyatro oyuncularında yer aldıktan sonra çeşitli dizilerde boy göstermeye başlamıştır.