Destan Dizisinde Tilbe Karakterini Canlandıran Müge Duygun Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Tilbe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müge Duygun, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Tilbe karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müge Duygun, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı televizyon projeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Müge Duygun, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Müge Duygun kimdir? 

 

destan tilbe muge duygun kimdir

 

Destan Tilbe Müge Duygun kimdir? 

 

Ünlü oyuncu Müge Duygun rol aldığı çeşitli projelerdeki performansıyla son dönemde adından söz ettirmektedir. Daha önce rol aldığı BLU TV projesi Alef, Ramo, Donadona isimli projelerle sektörde adını duyuran ünlü oyuncu şimdilerde Destan dizisinde Tilbe karakterine hayat vermektedir.