Destan Dizisi Günseli Karakteri Ecem Sena Bayır Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Günseli karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecem Sena Bayır, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Günseli karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecem Sena Bayır, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ecem Sena Bayır, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan dizisi Günseli karakterine hayat veren Ecem Sena Bayır kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi gunseli karakteri ecem sena bayir kimdir

 

Destan dizisi Günseli karakteri Ecem Sena Bayır kimdir? 

 

11 Nisan 1996'da Beyoğlu'nda doğdu. İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü'nde okuyor. Küçükken aynanın karşısında izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri oynamaya çalışırdı. Bu Ecem Sena Bayır için bir oyun gibiydi. Bu oyunu oynarken mutlu oluyordu. Ailesi endişelenmişti bir ara, çünkü yakalandığında kötü bir şey yaparken yakalanmış gibi panikliyordu. Konservatuvar okumak istemişti ama lisede yabancı dil tercih ettiğinden üniversitede de dille alakalı bir bölüm tercih etti. BKM Mutfak'a gelene kadar bir sahne tecrübesi yoktu. Üniversite zamanlarında sınıf arkadaşlarıyla bir web sitesi kurdu ve bir süre onunla ilgilendi. 1.73 boyunda ve 53 kilo olan oyuncu şimdilerde ATV’de yayınlanan Destan dizisinde Günseli karakterine hayat veriyor.