Destan Dizisi Kırçiçek Bilgi Aydoğmuş Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kırçiçek karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bilgi Aydoğmuş, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kırçiçek karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bilgi Aydoğmuş, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bilgi Aydoğmuş, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan dizisi Kırçiçek karakterine hayat veren Bilgi Aydoğmuş kimdir? İşte detaylar.. 

 

destan dizisi kircicek karakteri bilgi aydogmus kimdir

 

Destan dizisi Kırçiçek karakteri Bilgi Aydoğmuş kimdir? 

 

Bilgi Aydoğmuş Ünlü model ve oyuncu Bilgi Aydoğmuş 1996 yılında, İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Bilgi Nur Aydoğmuş’tur. Ünlü oyuncu 1.80 boyunda olup İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Miss Turkey 2019 yarışmasında Türkiye İkincisi oldu. Craft Atölye ve Ayşegül Ünsal’dan oyunculuk eğitimi aldı. 2020 yılında Akıncı dizisinde rol aldı.