Destan Dizisi Ulu Ece Deniz Barut Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Ulu Ece karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Barut, ATV'de dün yayınlanan ve reyting listelerini altüst eden Destan dizisindeki performansı sonrası sosyal medya ve internette kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorularla sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Ulu Ece karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Barut, ATV'de dün yayınlanan ve reyting listelerini altüst eden Destan dizisindeki performansı sonrası sosyal medya ve internette kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorularla sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü oyuncu Deniz Barut ATV'de dün yayınlanan ve reyting listelerini altüst eden Destan dizisindeki performansı sonrası sosyal medya ve internette kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi sorularla sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Deniz Barut kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi ulu ece deniz barut kimdir

 

Destan dizisi Ulu Ece Deniz Barut kimdir? 

 

Deniz Barut, 29 Mart 1983 tarihinde Denizli'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli'de tamamladı. İlkokulda başladığı voleybol nedeniyle lise öğrenimini İzmir'de tamamladı. ... 2000 yılında profesyonel olarak oynadığı voleybolu bıraktı ve İstanbul'a geldi.

 

Deniz Barut, ilk görüşte aşık olduğunu söylediği yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile 2005 yılında evlenmiştir. Çiftin Kuzey ve Uzay adında iki erkek çocuğu vardır. Çift, 2019 yılında boşandı.  Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Video Bölümü’nden mezun oldu. Çektiği fotoğraflarla karma sergilerde yer aldı.1997’de düzenlenen Elite Model Look  yarışmasında 2. oldu. 2000 yılında profesyonel olarak oynadığı voleybolu bıraktı ve İstanbul’a geldi. Can Gürzap’ın kurucusu olduğu Dialog’ta diksiyon eğitimi aldı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, Antony Vincent Bova, Merve Taşkan gibi isimlerle oyunculuk üzerine çalıştı. Bir süre Star TV’de kamera arkası ve önünde çalıştı. Haber, spor, canlı yayın ve life style programları sunuculuğu yaptı.