Destan Dizisi Vargı Osman Albayrak Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Vargı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Osman Albayrak, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Vargı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Osman Albayrak, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Osman Albayrak, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Osman Albayrak kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi vargi karakteri osman albayrak kimdir

 

Destan dizisi Vargı karakteri Osman Albayrak kimdir? 

 

Osman Albayrak, (d. 1927, Simav, Kütahya, Türkiye) - (ö. 3 Ağustos 2004), Türk asker ve siyasetçi. Harp Okulu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest Avukatlık, Cumhuriyet Senatosu Kütahya Üyeliği (14 Ekim 1973 - 14 Ekim 1979) ile Devlet Bakanlığı yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır. 2003 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Osman Albayrak; Serseri, Köpek, Adak, Makber, İmkansız Olasılık, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda rol aldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin dizisinde Celil karakterine hayat vermiştir. Ünlü oyuncu 1.80 metre boyunda, 82 kilo ve Terazi burcudur.