Destan Dizisi Yaman Karakteri Ahmet Olgun Sünear Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Yaman karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Olgun Sünear, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Yaman karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Olgun Sünear, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ahmet Olgun Sünear, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan dizisinde Yaman karakterine hayat veren Ahmet Olgun Sünear kimdir? İşte detaylar...

 

destan dizisi yaman karakterine hayat veren ahmet olgun sunear kimdir

 

Destan dizisi Yaman karakterine hayat veren Ahmet Olgun Sünear kimdir? 

 

Ahmet Olgun Sünear, 24 Aralık 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. ... “Son”, “Boynu Bükükler”, “Maral”, “Mayıs Kraliçesi”, “Kanıt: Ateş Üstünde”, “Seven Ne Yapmaz” gibi yapımlarda rol alan Ahmet Olgun Sünear, Star televizyonunda yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Bulut karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ATV’de yayınlanan Destan dizisinde Yaman karakterine hayat veren ünlü oyuncu sosyal medyada  isminden sıklıkla söz ettirmektedir.