Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan kimdir? 8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Rahip Tiazu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muharrem Özcan, performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan kimdir? 8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Rahip Tiazu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Muharrem Özcan, performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

destan rahip tiazu muharrem ozcan kimdir

 

Destan Rahip Tiazu Muharrem Özcan kimdir?

 

Muharrem Özcan kimdir? Oyunculuk üzerine eğitimini İzmir'de alan Muharrem Özcan, 9 Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunudur. Mezuniyet sonrasında İzmir'de görev almaya başlayan oyuncu İzmir Devlet Tiyatrosu ve Oyun Atölyesi ekibinde de yer aldı. Muharrem Özcan, 1987 yılında dünyaya geldi. Yüksek öğretim eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalında tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından İzmir Devlet Tiyatrosu ve Oyun Atölyesi’nde sahne almaya başlayan Muharrem Özcan, ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki Tangut karakteri ile tanındı. Muharrem Özcan şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Arıza’ adlı dizide Safir karakterine hayat veriyor.