Didem Soydan'dan Takipçisinin Çıplak Fotoğraf İsteğine Olay Cevap! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı dekolteli paylaşıma açık fotoğraf isteyen takipçisine verdiği olay yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı dekolteli paylaşıma açık fotoğraf isteyen takipçisine verdiği olay yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı dekolteli paylaşıma açık fotoğraf isteyen takipçisine verdiği olay yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Var açığı Google'la kurtul kardeşim!

 

Ünlü model Didem Soydan, dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafa bir takipçisi tarafından "Tamamen açın da kurtulun" yorumu gelirken, Soydan'ın takipçisine verdiği, "Google'da var sen aç bak da kurtul" yanıtı dikkat çekti. Sosyal medyada verdiği yanıtlarla da gündeme gelen Soydan paylaşımlarına bol bol beğeni alırken tepkisel yorumlar da aldı. Bir takipçi Soydan'ın dekolteli pozlarına "Şunları komple açın da kurtulun" diyerek dikkat çekti. Soydan ise bu yorumu atlamadı ve takipçisine yanıt verdi. Başarılı model bu takipçisine yanıtında "Var açığı Google'la kurtul kardeşim" dedi. Didem Soydan'ın bu iddialı yanıtı hayranlarından beğeni aldı. 

 

didem soydan dan acik fotograf isteyen takipcisine olay yanit



Etiketler: