Didem Soydan Havuz Paylaşımına Gelen Tepkiye Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımına tepki gösteren takipçisine verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımına tepki gösteren takipçisine verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımına tepki gösteren takipçisine verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

didem soydan havuz paylasimina gelen tepkiye verdigi yanit ile gundem oldu

 

Tepkiye verdiği yanıt gündem oldu!

 

Seksi manken Didem Soydan havuz başından bikini fotoğraflar paylaştı, sosyal medya karıştı. Soydan'a destek veren de oldu tepki gösteren de... Soydan ise tepki gösteren bir takipçisine bomba bir yanıt verdi. Didem Soydan havuz başından bikini fotoğraflar paylaştı, sosyal medya karıştı. Soydan'a destek veren de oldu tepki gösteren de... Soydan ise tepki gösteren bir takipçisine bomba bir yanıt verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren güzel manken Didem Soydan havuz başı fotoğrafları ile sosyal medyayı salladı. Soydan'ın havuz başındaki seksi fotoğraflar beğeni de aldı tepki de.

 

Takipçisi Soydan'a, "Tam zamanı hepimiz bu kadar felaketin içinde 4 gözle seni bekliyorduk." diye yazdı. Soydan da bu yoruma, "Sen ne yapıyorsun tam zamanıyken? El de telefon Instagram'da Didem Soydan'a yorum yaparak mı önlüyorsun felaketleri? Güzel iş yersen tabii." yanıtını verdi.

 

İşte o yanıt;

 

didem soydan havuz paylasimina gelen tepkiye verdigi yanit ile gundem oldu



Etiketler: