Dilan Çiçek Deniz'den Çocuk Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün aralarında görme engelli çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ile bir araya gelerek onlara masal okurken, etkinlik sonrası magazin muhabirlerinin çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün aralarında görme engelli çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ile bir araya gelerek onlara masal okurken, etkinlik sonrası magazin muhabirlerinin çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün aralarında görme engelli çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ile bir araya gelerek onlara masal okurken, etkinlik sonrası magazin muhabirlerinin çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna yanıt verdi. 

 

dilan cicek deniz den cocuk aciklamasi

 

Net konuşmadı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün aralarında görme engelli çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ile bir araya gelerek onlara masal okurken, etkinlik sonrası magazin muhabirlerinin çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna yanıt verdi. Gecce'nin haberine göre; Dilan Çiçek Deniz, Çocuk Sanat Festivali'nde aralarında görme engelli çocukların da bulunduğu bir grup minik öğrenciyle buluşup onlara masallar okudu. Etkinlik sonrası İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile objektiflere el ele poz veren oyuncu, devam eden düğün hazırlıklarından bahsetti.

 

Genç oyuncu, "Siz çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?" sorusu üzerine "Kısmet" diyerek net bir açıklamada bulunmayıp, şimdilik düğün hazırlıklarının sürdüğünü anlatıp "Gelinlik baktım ama daha çok bakmamız lazım olacak, yavaş yavaş olacak bu işler" dedi. Deniz, ayrıca sevgilisi Thor Saevarsson'un Türk örf ve adetlerini öğrenmeye başladığını sözlerine ekleyip "Alıştı bizim örf ve adetlere, zaten hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor" şeklinde konuştu.