Dilan Çiçek Deniz İle Mert Yazıcıoğlu İlk Kez Yan Yana Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu önceki gün ilk kez yan yana görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu önceki gün ilk kez yan yana görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu önceki gün ilk kez yan yana görüntülendiler. 

 

İlk kez yan yana görüntülendiler!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre, Bir süredir kalpleri boş olan iki ünlü oyuncunun adları aşk dedikodularına karışmış ve ilk açıklama Dilan Çiçek'ten gelmişti. "Birbirimizi tanıma aşamasındayız" diyen Deniz, Mert Yazıcıoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi. Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz çifti, geçen akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde Okan Bayülgen’in oynadığı “Richard” adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Daha önce yaşadıkları ilişkileri ile magazin gündemini epey meşgul eden yeni aşıklar, tiyatroyu birlikte izledi. Dilan Çiçek Deniz, nişanlısı Thor Saevarsoon’dan ayrılırken, Mert Yazıcıoğlu ise oyuncu Afra Saraçoğlu’ndan olaylı bir şekilde ayrılmıştı.