Dilan Deniz Vakit Ölmek İçin de Birşeyler Yapmak İçin de Bol Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bundan sonra ölmek için de birşeyler yapmak için vaktin bol olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bundan sonra ölmek için de birşeyler yapmak için vaktin bol olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bundan sonra ölmek için de birşeyler yapmak için vaktin bol olduğunu söyledi. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bilge Karası'nun sözlerinden alıntı yapan ünlü oyuncu "Vakit bol bundan sonra. Vakit çok. Ölmek için de, bir şeyler yapmak için de, vakit bol, çok, çok bol. Bolluğun değeri, anlamı olmayacak ölçüde bol. Ne yapmalı bu vakti? Bir şeyler yapmalı, bir şeyler kurmalı. Ama kurmak… kurmak için, kurmak gücünü bulmak için… “Uzun Sürmüş Bir Günün Akşamı”" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;