Dilan Polat'ın Hesabından Yapılan Paylaşım Gündem Oldu! 'Tutukluluk İnfaza Dönüştü!'

Sosyal medyada haklarında yapılan kara para aklama iddiaları sonrası gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın sosyal medya sayfasından yapılan paylaşım gündem oldu. 

 

Sosyal medyada haklarında yapılan kara para aklama iddiaları sonrası gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın sosyal medya sayfasından yapılan paylaşım gündem oldu. Son dönemde haklarındaki iddialarla gündemden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın sosyal medya sayfasından yapılan paylaşım gündem oldu.

 

dilan polat in sosyal medya sayfasindan yapilan paylasim gundem oldu tutukluluk infaza donustu

 

'Tutukluluk infaza dönüştü!'

 

Dilan Polat'ın Instagram sayfasından yapılan paylaşımda anket sonuçları açıklanırken "Yapmış olduğumuz ankette her zamanki gibi mahçup etmediniz.Artık tutukluluk bir infaza dönüştü.Ne suçumuz açıklanıyor ne de çilemiz bitiyor.Biliyorum ki bu bir imtihan.Biz neler çekmedik ki.Bu da geçer Ya Hu!" ifadeleri kullanıldı. Paylaşım için çok sayıda yorum gelirken ünlü gazeteci Tayyar Işıksaçan X platformundan yaptığı paylaşımda paylaşıma tepki gösterirken "bu ne cüret, devlete ve hukuka kafa tutuyorlar adalete iş ögretiyorlar, bu hesabı kullanan arkadaşın bu cesareti nerden geliyor..." ifadelerini kullandı. 

 

dilan polat in sosyal medya sayfasindan yapilan paylasim gundem oldu tutukluluk infaza donustu