Dilan Polat'ın Paylaşımı Yok Artık Dedirtti! Eşi Bu Kez Doğum Günü Hediyesi Olarak Bunu Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Engin Polat'ın bir başka doğum günü sürprizini paylaşırken yok artık dedirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Engin Polat'ın bir başka doğum günü sürprizini paylaşırken yok artık dedirtti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Engin Polat'ın bir başka doğum günü sürprizini paylaşırken yok artık dedirtti. 

 

Havuzu güllerle doldurdu!

 

Sosyal medyada yaptığı lüks paylaşımlar ile gündemden düşmeyen Dilan Polat, bu kez eşi Engin Polat'ın yaptığı sürprizle gündeme geldi. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat içi gül dolu havuzla eşine sürpriz yaptı. Engin Polat'ın yaptığı sürprizi sosyal medyada paylaşan Dilan Polat gündem oldu. Engin Polat içi gül dolu havuza bir de "I love you" yazdırarak Dilan Polat'a aşkını bir kez daha gösterdi. Dilan Polat ve Engin Polat içi gül dolu havuza birlikte girdi.

 

İşte o paylaşım;

 

dilan polat in esi engin polat in yeni dogum gunu surprizi yok artik dedirtti