Dilan Polat Swarovski İşlemeli Çöp Kovasına Verdiği Ücretle Dudak Uçuklattı! İşte O Çöp Kovası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Swarovski işlemeli çöp kovasına verdiği ücretle dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Swarovski işlemeli çöp kovasına verdiği ücretle dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Swarovski işlemeli çöp kovasına verdiği ücretle dudak uçuklattı.

 

dilan polat mucevher islemeli cop kovasina verdigi ucretle dudak ucuklatti

 

Çöp kovasına 29 bin TL verdi!

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Swarovski işlemeli çöp kovasına verdiği 29 bin TL'lik ücretle dudak uçuklattı. Polat’ın son olarak evine aldığı Swarovski mücevher taşlı altın rengi tuvalet çöp kovası olay oldu. Bir çöp kovasına yaklaşık 29 bin lira veren Dilan Polat’a “Yine kazıklandın”, “Parayı çöpe attın resmen”, “Yazık bir çöp kovasına o kadar para verilir mi?” şeklinde yorumlar geldi. 



Etiketler: