Dilara Aksüyek İle Hakan Sabancı Aşk Mi Yaşıyorlar?

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ünlü iş insanı Hakan Sabancı'nın aşk yaşadıkları iddia edildi. Peki Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı gerçekten aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ünlü iş insanı Hakan Sabancı'nın aşk yaşadıkları iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ünlü iş insanı Hakan Sabancı'nın aşk yaşadıkları iddia edildi. Peki Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı gerçekten aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı gerçekten aşk yaşıyorlar mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ünlü iş insanı Hakan Sabancı'nın aşk yaşadıkları iddia edildi. Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’nın ilişki yaşadığı öne sürüldü. İddialara göre, ikili geçtiğimiz hafta sonu Sarıyer’de bir restoranda birlikte yemek yedi. Aksüyek ile Sabancı’nın ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği iddia edildi.

 

dilara aksuyek ile hakan sabanci ask mi yasiyorlar