Dilara Aksüyek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilara Aksüyek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilara Aksüyek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Aksüyek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilara Aksüyek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilara aksuyek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilara Aksüyek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır?

 

Dilara Aksüyek kimdir? 1987 doğumlu olan Dilara Aksüyek, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır ve bekardır. 5 yıl oyuncu Ceyhun Mengiroğlu (d.1986) ile beraber oldu fakat çift evlenmeden ayrıldı. ... Dilara Aksüyek 1.68 metre boyunda, 58 kilo ve aslan burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @dilaraaksuyek_ kullanıcı adıyla yer almaktadır. Temmuz 1987 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu İlk rolünü 2012 Yılında "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri ile canlandırdı. 2013 Yılında Başlayan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdıktan sonra "Kadim Dostum" adlı dizide Deniz karakterini canlandırdı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem "Mahfiruze Sultan" karakterine  hayat verdi. İstanbullu Gelin ve Arıza dizilerinde oyunculuğunu pekiştirdi