Dilara Aksüyek Onur Bay İle Barıştı!

Arıza dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen oyuncu Onur Bay önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendiler. 

 

Arıza dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen oyuncu Onur Bay önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendiler. Son dönemde bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişki ile adlarından sık sık söz ettiren ünlü oyuncular Dilara Aksüyek ile Onur Bay önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendiler.

 

Dilara Aksüyek (33) ile Onur Bay'ın (25) ayrılığı üç hafta sürdü. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkan ve dört aylık ilişkilerini bitirdiklerini açıklayan ikili, önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendi. Oyuncu çift, Etiler'de yemek yedikten sonra Dilara Aksüyek'in Cihangir'deki evine geçti. Barışmayla ilgili olarak ikili, "Her şey yolunda" dedi. Aralarındaki yaş farkından dolayı ilişkilerini bitirdikleri iddialarına Bay, "Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz yok" yanıtını verdi.

 

dilara aksuyek onur bay baristi