Dilara Aksüyek Yeni Sevgilisiyle Cihangir'de Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, Arka Sokaklar dizisiyle tanınan sonrasında Son Yaz dizisinde rol alan Onur Bay ile ilişkisini noktaladıktan sonra yeni sevgilisiyle önceki gün Cihangir'de görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, Arka Sokaklar dizisiyle tanınan sonrasında Son Yaz dizisinde rol alan Onur Bay ile ilişkisini noktaladıktan sonra yeni sevgilisiyle önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, Arka Sokaklar dizisiyle tanınan sonrasında Son Yaz dizisinde rol alan Onur Bay ile ilişkisini noktaladıktan sonra yeni sevgilisiyle önceki gün Cihangir'de görüntülendi.

 

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Onur Bay ile olan ilişkisini noktalayan oyuncu Dilara Aksüyek, iş adamı Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

 

dilara aksuyek yeni sevgilisiyle goruntulendi