Dilara Başaran'ın Aşko Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kim İçin Dedi?

Dilara Başaran Sergen Özen ile sevgili mi? Dilara Başaran Milhan ile sevgili mi? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında son 4'te elenen Dilara Başaran, Instagram sayfasından düzenlediği soru cevap etkinliğinde dikkat çeken açıklamalar yaparken, Sergen Özen ve Milhan Erdem ile sevgili oldukları iddialarına açıklık getirdi. Peki Dilara Başaran Sergen Özen ile sevgili mi? Dilara Başaran Milhan ile sevgili mi? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Başaran Sergen Özen ile sevgili mi? Dilara Başaran Milhan ile sevgili mi? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında son 4'te elenen Dilara Başaran, Instagram sayfasından düzenlediği soru cevap etkinliğinde dikkat çeken açıklamalar yaparken, Sergen Özen ve Milhan Erdem ile sevgili oldukları iddialarına açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Masterchef Dilara Başaran, yaptığı açıklamalarla hakkında yapılan aşk spekülasyonlarına açıklık getirdi. Peki Dilara Başaran Sergen Özen ile sevgili mi? Dilara Başaran Milhan ile sevgili mi? Cevaplar haberimizde..

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 1

 

Masterchef Türkiye 2021'de son beş yarışmacı arasına adını yazdırarak büyük bir başarıya imza atan Dilara Başaran yarışmaya beşinci olarak veda etmiş ve hayranlarını oldukça üzmüştü. Yarışma boyunca büyük bir hayran kitlesi edinen Masterchef Dilara, İnstagram hesabı üzerinden hayranları ile bir soru cevap etkinliği düzenledi. Dilara'nın verdiği yanıtlar gündeme damga vurdu.

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 2

 

 

Aşko paylaşımı şaşkınlık yarattı! 

 

Son yaptığı "Aşko" paylaşımının yanı sıra Sergen ile olan iddialara da yanıt veren Dilara verdiği yanıtlarla herkesi şaşkına çevirdi...Masterchef Türkiye 2021 sezonunu beşinci olarak tamamlayan Dilara Başaran, sosyal medya hesabından Milhan ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Masterchef 2021 yarışmacılarından biri olan Milhan Erdem ile birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşan Dilara Başaran bu fotoğraf karesinin altına "Aşko" notunu ekleyince ortalık fena karıştı.

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 3

 

Yarışmanın başından beri adı Sergen Özen ile anılan Dilara'nın bu paylaşımı kafaları fena halde Karıştırdı. Masterchef Dilara tam da bunun üzerine bir soru cevap etkinliği düzenledi ve herkesi şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu. İnstagram hesabından düzenlediği soru cevap etkinliğine gelen sorulara içtenlikle yanıt veren Dilara, Milhan ile olan fotoğrafı ve altına yazdığı notla ilgili de açıklamalarda bulundu. Bir takipçisi Dilara'ya Milhan ile sevgili olup olmadıklarını sordu.

 

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 4

 

Dilara ise bu soruya "Milhan benim kardeşim gibi. Sevgili değiliz." yanıtını verdi. Ancak asıl can alıcı soru sonrasında geldi. Yarışmanın başından beri konuşulan o konuya Dilara ilk kez açıklık getirdi. Bilindiği üzere Masterchef Türkiye 2021 sezonunun neredeyse en başından beri Dilara Başaran ile Sergen Özen’in sevgili oldukları iddia ediliyor. Birbirlerine oldukça yakın gözüken ancak sık sık didişmeden de duramayan iki yarışmacının aynı sevgili gibi davrandıkları ve aralarında duygusal bir bağ olduğu yazılıp çiziliyor.

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 5

 

Bir takipçisi de bu soru cevap etkinliğini fırsat bildi ve Dilara'ya bu konuyu sordu. Dilara'dan ise konuya ilişkin Şaşırtan bir cevap geldi. Yarışmanın başından beri adının bir çok yarışmacı ile anıldığını belirten Dilara, Sergen ile aralarında bir şey olmadığını, sadece iki yakın arkadaş olduklarını ifade etti. Zaten Dilara'nın elendiği gece de Sergen'den bir paylaşım gelmiş, Dilara için "Kardeşim gibiydin" ifadeleri kullanılmıştı. Dilara ise "Teşekkürler adaş" şeklinde yanıt vermişti.

 

dilara basaran in asko paylasimi saskinlik yaratti 6