Dilruba Gülenç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilruba Gülenç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Dilruba Gülenç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilruba Gülenç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Dilruba Gülenç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Dilruba Gülenç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilruba Gülenç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilruba Gülenç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

dilruba gulenc kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilruba Gülenç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilruba Gülenç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Dilruba Gülenç 30 yaşındadır. Psikoloji eğitimi gören sosyal medya fenomeni aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak çalışmaktadır ve Cast 33 ajansına bağlıdır. 1.68 cm boyunda ve 55 kg ağırlığında olan Gülenç kestane rengi saçlara ve mavi göz rengine sahiptir. Bisiklete binmeyi seven Gülenç aynı zamanda voleybol, buz pateni ve yüzme gibi çeşitli spor dallarına ilgi duymaktadır. Ebru Akel’le Kadın İsterse programına da katılan sosyal medya fenomeni ve psikolog Gülenç’in bu yazı hazırlanırken Instagram’da 17.2K takipçisi bulunmaktadır.