Dimağ Özgüm Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dimağ Özgüm kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Dimağ Özgüm ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dimağ Özgüm kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Dimağ Özgüm kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Dimağ Özgüm ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dimağ Özgüm ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dimağ Özgüm kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

dimag ozgum kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dimağ Özgüm kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dimağ Özgüm kimdir? Dimağ Özgüm, Kuzey Kıbrıs'ta doğmuş bir Kıbrıslı Türk. Ailesinin ona yeni ufuklar katmak adına sağladığı imkanlar sayesinde birçok ülkeyi gezme imkanı buldu. Şimdilerde ise onun 'keşif tutkusu' ona sponsorlukların kapısını araladı ve Vacation Wolf adında bir marka yaratma imkanı buldu. Başak Karahan Dimağ Özgüm ile beraber geçtiğimiz aylarda “Erkek arkadaşımla nasıl tanıştık” videosunu youtube kanalına yüklemişti. Özellikle Başak Karahan Enes Batur ayrılığının hala takipçileri tarafından kabul edilememesi yorumlarda sıkça dile getirilirken Başak Karahan sevgilisi ile yeni bir video koydu ve adeta sosyal medyanın magazin gündemini sarstı. O videonun ardından herkes Dimağ Özgüm nereli, Dimağ Özgüm ne iş yapıyor, Dimağ Özgüm kaç yaşında gibi soruları araştırmaya başladı. Biz de ilginç karakteri ve pozitif tavırlarıyla dikkat çeken Dimağ Özgüm özgeçmişini sizler için hazırladık. Dimağ Özgüm, 12.12.1992 yılında dünyaya geldi. Yani 29 yaşında. Dimağ Özgüm burcu ise yay. Kendisine göre Kıbrıs’ın en güzel şehri olan Girne’li. Özgüm, 2008 yılında İngiltere giderek Uluslarası ilişkiler okudu. Burada 4 yıl boyunca yaşadı. Üniversite’den mezun olduktan sonra ise bir arkadaşıyla beraber master yapmak için Barcelona’nın yolunu tuttu. Burada da 4 ay kaldıktan sonra master devamı için Tayvan’a gitti. İlginç bir 4 ay da burada geçiren Dimağ Özgüm, ardından San Francisco’ya giderek 3 yıl burada yaşadı. Okuduğu bölümle de ilgili olarak girişimciliği sayesinde AirBNB benzeri bir uygulama çıkardı. Instagram tarafında da büyüyünce birçok ülkeden davet almaya başladı. Sonrasında Meksika ve Bali gibi ülkelerde de yaşadı. Dimağ Özgüm Başak Karahan ikilisi ise Azerbaycan Bakü’de youtuber ve influencerların davet edildiği bir etkinlikte tanıştı. Süregelen zamanlarda da aralarındaki ilişki sevgililiğe dönüştü.

 

Dimağ ne demek, Dimağ anlamı nedir?

 

Telaffuz etmekte zorlanılan Dimağ ismi Dimağ Özgüm’ü de zorluyor. Birçok kullanıcı Dimağ ne demek, Dimağ anlamı nedir sorusunu araştırıyor. Dimağ sözcüğünün iki farklı anlamı buluyor. Bunlardan ilki akıl, us, zihin ve şuur anlamı. Diğeri de grip ve nezle anlamı. Ancak sık kullanılan işlevi akıl, şuur, beyin olanı.