Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Nagihan Karadere Yorumu! Nagihan Evrim'e Neden Sinirlendi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere'nin Evrim Keklik'e sinirlendiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere'nin Evrim Keklik'e sinirlendiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere'nin Evrim Keklik'e sinirlendiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere'nin Evrim Keklik'e sinirlendiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Nagihan tertemiz delirdi." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Nagihan Karadere Evrim Keklik'e neden sinirlendi?

 

Diman Arcana Nagihan'ın Evrim'e sinirlendiği anlar için analiz yaparken "Bu arada olayı anlamayanlar için özeti şu; son araba çekiş kısmında eğer oyunu tekrar izlerseniz Nagihan öndeyken bir anda geriye düştüğünü görüyorsunuz. Muhtemelen o aralıkta Gönüllüler bir duruma itiraz ettiği için oyun yarıda kesilip oynatılmış." ifadelerini kullandı. 

 

diman arcana dan olay nagihan yorumu

 

diman arcana dan nagihan yorumu 2