Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Survivor Gökhan Keser Sözleri! Neler Söyledi?

Diman Arcana Gökhan Keser ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı Survivor haberleri ve Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Diman Arcana Gökhan Keser ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Diman Arcana Gökhan Keser ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı Survivor haberleri ve Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Diman Arcana Gökhan Keser ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

diman arcana dan dikkat ceken gokhan keser sozleri

 

Diman Arcana Gökhan Keser ile ilgili neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor haberleri ve Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gökhan Keser ile ilgili "Yüyüyen nezaket. Bu adam bu yarışmaya çok fazla." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;