Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım'ın Gördüğü Kabus Sosyal Medyada Olay Oldu!

Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım kabus olarak ne gördü? TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Sercan Yıldırım sürgün kampına gönderilirken, Birsen'in yanında kabus gören Sercan Yıldırım sosyal medyada gündem oldu. Peki Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım kabus olarak ne gördü? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım kabus olarak ne gördü? TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Sercan Yıldırım sürgün kampına gönderilirken, Birsen'in yanında kabus gören Sercan Yıldırım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor yarışmasında Sercan Yıldırım sürgün kampına gönderilirken, Birsen'in yanında kabus gören Sercan Yıldırım sosyal medyada gündem oldu. Peki Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım kabus olarak ne gördü? Cevaplar haberimizde..

 

sercan yildirim in gordugu kabus olay oldu

 

Survivor All Star 2022'de Sercan Yıldırım kabus olarak ne gördü?

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Sercan Yıldırım sürgün kampına gönderilirken, Birsen'in yanında kabus gören Sercan Yıldırım sosyal medyada gündem oldu. Yayınlanan fragmanda nefes nefes bağırarak uyanan Sercan Yıldırım'ın ne kabusu gördüğü merak konusu olurken sosyal medyada bu görüntüler gündem oldu. Sercan Yıldırım'e ne olduğunu ancak yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde öğrenebileceğiz. 

 

İşte o görüntüler;