Survivor Sürgün Kampı Nedir? İşte Detaylar!

Survivor Sürgün Kampı nedir? TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında bu sezon ilk defa uygulanmaya başlanan Sürgün Kampı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Survivor Sürgün Kampı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Sürgün Kampı nedir? TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında bu sezon ilk defa uygulanmaya başlanan Sürgün Kampı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor yarışma programında bu sezon ilk defa uygulanmaya başlanan Sürgün Kampı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Survivor Sürgün Kampı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

survivor surgun kampi nedir

 

Survivor Sürgün Kampı nedir?

 

Survivor'da bu sene ilk defa sürgün kampı uygulaması devreye alındı. Yapılan açıklamaya göre Survivor'da bu haftaya özel konseyde yazılan isim sürgün kampına gönderilecek. Sürgün kampına gönderilecek olan aday 24 saat boyunca o kampta takımdan tek başına kalacak. 24 saat sonra konseyde yazılacak diğer isim de sürgün kampına gönderilecek. Sürgün kampına gönderilecek adaylar arasından dört günün sonunda biri elenecek diğerleri adaya geri dönecek. Bu süre içerisinde sürgün kampında olan yarışmacıların hiçbir oyunlara katılamayacak ve ödüllerden faydalanamayacak. Sürgün kampı sadece bu haftaya özel olacak. Çarşamba gerçekleşecek eleme konseyinin ardından sürgün kampı uygulaması sona erecek. 15 Ocak Cumartesi gerçekleşen ilk konseyin ardından sürgün kampına giden ilk isim Birsen oldu.



Etiketler: