Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel Evleniyor!

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor mu? TRT1'de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde canlandırdığı Ankaralı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı ve sevgilisi Özge Gürel'in evlenecekleri açıklandı. 

 

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor mu? TRT1'de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde canlandırdığı Ankaralı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı ve sevgilisi Özge Gürel'in evlenecekleri açıklandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı ve sevgilisi Özge Gürel'in evlenecekleri açıklandı.  

 

Düğün salonu bakıyorlar!

 

Kiraz mevsimi dizisinde başrol olarak yer alan ünlü ikiliden hayranlarını sevindiren haber geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evlilik kararı aldı. TRT'nin 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti evleneceklerini duyurdu. 6 yıldır birlikte olan Çayoğlu ve Gürel, haziran ayında nikah masasına oturacak. Ünlü ikilinin düğün salonu baktığı öğrenildi. Aynı zamanda Çayoğlu'nın yeni evleri için kesenin ağzını açtığı ve güzel ev arayışında olduğu öğrenildi. 

 

serkan cayoglu ile ozge gurel evleniyor