Diman Arcana'dan Merve Aydın'ın Sakatlığı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Aydın'ın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "2018’deki şanssızlığının ardından bu yıl da bir sakatlık daha yaşadığını görüyoruz Merve’nin.. Oldukça üzücü bir durum ve aynı oranda bir final, umuyorum ki en kısa sürede sağlığına kavuşur." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan dikkat ceken merve aydin yorumu