Diman Arcana'dan Olay Ayşe Yüksel Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in en iyiler oyununa çıkması ile ilgili gündem yaratan yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in en iyiler oyununa çıkması ile ilgili gündem yaratan yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in en iyiler oyununa çıkması ile ilgili gündem yaratan yorumlarda bulundu. 

 

Birkaç gün bekleseydiniz de unutsaydık!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ayşe Yüksel'in en iyiler oyununa çıkması ile ilgili gündem yaratan yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ayşe Yüksel'in en iyiler oyununa çıkmasıyla ilgili "Performansı kötü diye hiç fırsat vermeden anında potaya koydukları Ayşe’yi bugün en iyiler turuna çıkarıyorlar. Yahu birkaç gün bekleseydiniz de unutsaydık…" ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

diman arcana dan olay ayse yuksel yorumu