Diman Arcana'dan Olay Yağmur Banda İddiası!

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yine Ünlüler galibiyetinin sinyalini verirken potaya gönderilecek 4. ismin Yağmur Banda olacağını iddia etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yine Ünlüler galibiyetinin sinyalini verirken potaya gönderilecek 4. ismin Yağmur Banda olacağını iddia etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yine Ünlüler galibiyetinin sinyalini verirken potaya gönderilecek 4. ismin Yağmur Banda olacağını iddia etti.

 

Yağmur Banda iddiası!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu akşam yine Ünlüler galibiyetinin sinyalini verirken potaya gönderilecek 4. ismin Yağmur Banda olacağını iddia etti. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yağmur Banda için "Uzun süre düşünsem aklıma gelmezdi ama sonunda zannediyorum ki bazı isimler bu akşam aydınlanma yaşayacak.. O zaman bu akşam yağsın “Yağmur”, yarın da açsın güneş" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada gündem oldu. 

 

diman arcana dan olay yagmur banda iddiasi