Doğan Duru'nun Müzik Coverları İle İlgili Yorumuna Gonca Vuslateri'den Cevap! Senin Şarkılarını..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzik ve söz yazarı Doğan Duru, Twitter sayfasından sürekli cover müzik yapanların cesaretlerini tebrik ettiğini söylerken, Gonca Vuslateri ünlü söz yazarına yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzik ve söz yazarı Doğan Duru, Twitter sayfasından sürekli cover müzik yapanların cesaretlerini tebrik ettiğini söylerken, Gonca Vuslateri ünlü söz yazarına yaptığı yorum ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü müzik ve söz yazarı Doğan Duru, Twitter sayfasından sürekli cover müzik yapanların cesaretlerini tebrik ettiğini söylerken, Gonca Vuslateri ünlü söz yazarına yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Ben senin şarkılarını söylemek istiyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzik ve söz yazarı Doğan Duru, Twitter sayfasından sürekli cover müzik yapanların cesaretlerini tebrik ettiğini söylerken, Gonca Vuslateri ünlü söz yazarına yaptığı yorum ile gündem oldu. Doğan Duru'nun Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Eğer özel bir istek yoksa ki kıramayacağım birinden geliyorsa çok zor hayır demek, cover yayınlamak bana çok korkutucu geliyor. Şarkının orijinalinden kötüsünü yapma ihtimali çok fazla. Buna rağmen, sürekli cover yayınlayanların cesareti inanılmaz, bende de olsun inş" şeklindeki ifadelerine yanıt veren Vuslateri "Ah Doğru..  ama mesela ben senin şarkılarından söylemek istiyorum..? Kötü de olsa deneyeceğim. Bence kötü ne ise isim vererek anlatmak lazım iyi cover yapanlar da var: janis,amy,nirvana.. ne kadar ismi duyulmamış “blind” amca varsa onların şarkılarını söylediler.:)" ifadelerini kullanırken bu cevap sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri den dogan duru nun cover yapan muzisyenlerle ilgili paylasimina dikkat ceken cevap senin sarkilarini soylemek istiyorum